Ayahuasca neemt je mee op een spirituele reis in je eigen ziel

Ayahuasca neemt je mee op een spirituele reis in je eigen ziel. Dit is een reis die Maria Johanna niet voor mogelijk hield. Ze schreef op haar blog het volgende “Ik heb een oneindige bron van liefde ervaren zoals je die niet eerder hebt gevoeld. Ayahuasca laat je je innerlijke schoonheid inzien, die mooier is dan je ooit kunt voorstellen. Ze laat je je eigen grootsheid zien, die groter is dan je je nu kunt voorstellen. Ze laat je ego wegvallen waardoor je in complete verwondering komt.” In mijn video vertel ik mijn eerste ervaring met ayahuasca.

Voor mij is ayahuasca een ‘life-changing’ ervaring geweest. Je ervaart alsof je niet in je lichaam bent en betreedt een gehele nieuwe wereld waar ongelooflijk veel te ontdekken is. Ze neemt je mee naar hogere dimensies waarbij je ervaart dat tijd niet bestaat. Het is een concept die wij ervaren als echt. Mijn eerste ervaring deed me denken aan de film ‘The Matrix‘. Ik kon door alle lagen van de (de wereld) heen kijken en kwam tot diepe waarheden die ik niet voor mogelijk had gehouden. Ik voelde mij als Alice in Wonderland.

Mijn eerste ervaring heeft mij wakker gemaakt uit de droomstaat waar we in leven. We leven op aarde allen in een soort slaaproes waardoor we ons leven voor ‘echt’ aannemen. Ik heb keihard gelachen om de illusies waarin ik altijd geloofd heb. Om hoe we het systeem hebben gebouwd dat functioneert op . Het concept geld en heeft me wel het meest doen lachen. Al is het na de ceremonie natuurlijk nog steeds iets waarmee je ‘moet’ leven.

Ayahuasca bestellen bij Azarius  – Deze categorie bevat ook alle bronnen van DMT en gerelateerde stoffen, inclusief de populaire jurema-wortelbast en yopozaden.

Visuele aspect

Ayahuasca laat je dingen zien die je nooit eerder op aarde hebt gezien. En iedere ceremonie is het compleet anders. Er is geen voorstelling van te maken. Het is iets wat je moet ervaren om te weten, omdat het met niets anders te vergelijken is. Wel zijn er kunstenaars die in trance schilderijen maken. Met name Alexander Gray is hier bekend om.

Alex_Grey-Godself-ayahuasca

Deel het met je vrienden?

Vond je dit bericht interessant? Deel het dan met je vrienden op Facebook, Twitter, Youtube, Linkedin, Google+ of andere plekken.

Social Media

Mocht je mij willen volgen op social media? Kun je mij volgen op Facebook en YouTube. Ik deel hier dagelijkse inspiratie. Of je kunt je inschrijven voor mijn wekelijkse updates via mijn website. Verder vind ik het altijd leuk als je onderaan dit bericht je reactie achterlaat!

Comments