Ongewone schijf schiet orbs de lucht in

Tijdens een American Airlines vlucht op 30 oktober 2015 van San Jose naar Houston, merkte ik een verblindend fel licht in de woestijn in de buurt van Luning en Gabbs, NV. Ik zag een grote zilveren schijf midden in de woestijn zag. Deze schijf schoot orbs als lichten in de lucht. De schijf zelf had meerdere lampen die verblindend waren voor de ogen.

 Ik trok mijn telefoon en nam diverse foto’s. Ik had geen volle batterij, maar was wel in staat om 6 foto’s te maken. De kapitein sprak geen woord en in het vliegtuig.

Gedetailleerd beeld van de ongebruikelijke Disc – ? – (Kleuren Enhanced).
Bij mijn terugkeer naar huis samen met meerdere werknemers vroeg deLuchtmacht  of ze ooit zoiets als dit, eerder hebben gezien. [ufosightingshotspot.blogspot.co]

Comments